MINDIGKÉK - Kékúton minden időben
[BEZÁR]
Elfelejtett jelszó | Regisztráció | Bejelentkezés


MindigKék túrák 2016-os kiírása

A túrák céla:

A MindigKék túrák (NyitniKék, EstiKék, ŐsziKék, HópihécsKék) meghirdetésével célom, hogy a természetjárás, kéktúrázás szépségeit a teljesítők minden évszakban megtapasztalhassák.

Teljesítés feltétele:

Az adott évszakban kell egy (vagy több) útvonalat bejárni a OKK (Országos Kék Kör) szakaszai közül. Az OKK szakaszok tetszőleges időpontban, egyénileg vagy akár szervezet túrák során is teljesíthetők.

Az egyes túrák az alábbi időszakokban teljesíthetők:

  • HópihécsKék - Tél (január, február, december)
  • NyitniKék - Tavasz (március, április, május)
  • EstiKék - Nyár (június, július, augusztus)
  • ŐsziKék - Ősz (szeptember, október, november)

A túrák teljesítésének igazolása:

A honlapon bármelyik szakaszhoz generálható igazolólap, amely egyénileg kinyomtatható. Az igazolólapra a MindigKék túra teljesítője emlékként pecséteket gyűjthet, de ennek vezetése, bemutatása a teljesítés elbírálásához nem szükséges. A túrák teljesítését egyéb módon sem kell igazolni, ez mindenki becsületére van bízva.
Azonban a túrák teljesítését a honlapon be kell regisztrálni, mert a regisztrált adatok alapján lesz lehetőség a díjazások igénylésére.

A MindigKék túrák díjazása:

A MindigKék túrák teljesítéséért kitűző és emléklap, továbbá virtuális oklevél jár.
A díjazások ára 400 Ft/túra. Aki mind a négy évszak túráját teljesíti (és díjazását megvásárolja), annak ajándékba egy MindigKék kitűzőt adok.
Egy adott évszak túrája többször is teljesíthető. Ez esetben minden teljesítéshez külön virtuális oklevél készül.

A díjazások átvételének ideje és helye:

A helyszínek és időpontok változtatásának jogát fenntartom, az esetleges változásokat a honlapon közzéteszem. A list bővítését tervezem, olyan módon hogy minden hónapban legyen legalább egy alkalom a díjazások átvételére.

A MindigKék túrák ezeken a napokon is teljesíthetők és a teljesítés közben a díjazás átvehető, de ez esetben a teljesítést előzetesen be kell regisztrálni a honlapon, hogy az adott díjazást igényelni lehessen.
Természetesen a díjazások utólagosan is igényelhetők, azaz pl. egy NyitniKék túra díjazása átvehető akár decemberben is.

Alapvetően azt szeretném, ha a díjazásokat a listában szereplő időpontokban/helyeken tudnák átvenni a teljesítők, de természetesen érthető, ha valakinek az általam megadottak egyike sem megfelelő. Ezért a díjazás postán is kérhető a postaköltség átvállalása esetén.